Tekstverwerking voor particulieren of zakelijk

Al ruim 10 jaar hebben wij ervaring in het schrijven van teksten, bewerken en het verwerken van teksten. Heeft u net een vergadering gehad en moet er een notulen of verslag komen? Met de steekwoorden die u opgeschreven heeft kunnen wij de notulen of verslag maken. Daarnaast kunnen wij ook andere teksten schrijven of bewerken. Voor ons is niks te veel en voor u verlicht het wat werk.

Wat kunnen wij u onder andere bieden;

  • Notulen of verslagen van gesprekken/vergaderingen
  • Tekst bewerken
  • Document uitschrijven van de hand naar computer
  • Content tekstschrijven
  • Vertaling van Engels naar Nederlands

Dit is een kleine greep uit ons assortiment. Heeft u een opdracht waarbij tekstverwerking komt kijken. Neem dan contact op via het contactformulier of mail naar content@quicklyict.nl

box-5
ICT Diensten

Laten we samen aan uw problemen werken

Klantenservice en bereikbaarheid

Bij Quickly ICT staan we altijd klaar om je te helpen. Of je nu een vraag hebt over een van onze diensten, een probleem hebt met je computer of website, of gewoon advies nodig hebt, we zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en Whatsapp.

Wij nemen graag de tijd om je te helpen

Tijd voor een gesprek?

Quickly ICT – ICT Ondersteuning op de zaak

Bij Quickly ICT lossen wij alle ICT gerelateerde problemen op locatie of op afstand op. Of het nu gaat om een trage computer, problemen met internetverbinding of WiFi of een probleem met printer(s). Wij staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak op een moment dat het u het beste uitkomt of wij komen langs. Onze ervaren medewerker zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk weer aan de slag kunt.

Professionele websiteontwikkeling

Naast het oplossen van ICT problemen bieden wij ook professionele websiteontwikkeling aan. We creëren unieke en converterende websites die aansluiten bij uw wensen en behoeftes. Ons team van ontwerpers en ontwikkelaars werken nauw samen om een website te maken die niet alleen mooi is, maar ook gebruiksvriendelijk en vindbaar voor zoekmachines. Wij houden rekening met uw wensen, doelgroep en doelstelling om een website maken die resultaten oplevert.

Klantenservice en bereikbaarheid

Bij Quickly ICT staan wij altijd klaar om u te helpen. Of u nu vragen hebt over een van onze diensten, een probleem op uw computer of website, of gewoon advies nodig hebt. Wij zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en online. Bel ons gerust op 085 060 8016 of mail naar info@quicklyict.nl voor gratis advies en ondersteuning. Wij staan graag voor u klaar.

zakelijke