Heb u last van een trage computer?

Bij een langzame computer of laptop zijn er veel opties mogelijk, wij helpen je graag verder!
U herkent het vast wel, uw nieuwe computer was in het begin lekker snel en na verloop van tijd wordt het systeem steeds trager. Soms wordt een PC langzaam aan steeds trager, maar het komt ook voor dat een computer van het ene op het andere moment ineens langzaam is.

Vooral bij regelmatig gebruik raakt het apparaat ‘vervuild’. Zo komen er steeds meer programma’s en bestanden dat het terugvinden van gegevens steeds meer tijd kost.

Quickly ICT helpt u graag om je langzame computer weer sneller te maken. De trage computer wordt op diverse punten gecontroleerd en gerepareerd.

We brengen in kaart welke gegevens er zijn opgestapeld en hoe uw PC of laptop daar langzaam van is geworden. Vervolgens pakken we dit voor u aan. Als u dat prettig vindt delen we ook meteen een paar handige tips, zodat u voortaan zelf de computer regelmatig kan schoonmaken en opruimen.

Waarom is mijn computer traag?

Het besturingssysteem van uw computer moet de systeembronnen (geheugen, schijfruimte, verwerkingscapaciteit) verdelen over alle programma’s die op een bepaald moment worden uitgevoerd. Er zijn tal van factoren die een nadelige uitwerking hebben op de computerprestaties, maar meestal komt het erop neer dat niet efficiënt wordt omgesprongen met de beschikbare systeembronnen.

Oorzaken van een trage computer zijn onder andere:

  • Onvoldoende werkgeheugen (RAM)
  • Onvoldoende schijfruimte (HDD of SSD)
  • Oude of gefragmenteerde vaste schijf
  • Te veel achtergrondprogramma’s
  • Te veel opstartprogramma’s
  • Verouderde Windows-versie of stuurprogramma’s
  • Malware of virussen

Quickly ICT helpt u met een trage computer

Wil u weer een snelle computer? Wij als vakkundige ITers weten als geen ander hoe we u daar perfect bij kunnen helpen.

Wij maken van uw trage computer weer een snelle computer, en bescherming tegen virussen en ransomware? Onze computermonteurs weten wel raad! Wij komen bij je aan huis of kantoor voor het oplossen van je computerproblemen en computeronderhoud.

computerproblemen

Hierbij kunnen wij u ook helpen!

computerhulp

Computerhulp

Computerhulp aan huis is een de meest voorkomende dienst die wij leveren. Bijna 90% van alle computer problemen kunnen wij immers gewoon aan huis oplossen.

virus verwijderen

Virus verwijderen

Het is bijna iedereen wel eens overkomen: een computer die langzaam opstart, spam of storende reclame pop-ups tijdens het internetten.

computerhulp
Computerhulp

Computerhulp aan huis is een de meest voorkomende dienst die wij leveren. Bijna 90% van alle computer problemen kunnen wij immers gewoon aan huis oplossen.

virus verwijderen
Virus verwijderen

Het is bijna iedereen wel eens overkomen: een computer die langzaam opstart, spam of storende reclame pop-ups tijdens het internetten.

ICT Diensten

Laten we samen aan uw problemen werken

Klantenservice en bereikbaarheid

Bij Quickly ICT staan we altijd klaar om je te helpen. Of je nu een vraag hebt over een van onze diensten, een probleem hebt met je computer of website, of gewoon advies nodig hebt, we zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en Whatsapp.

Wij nemen graag de tijd om je te helpen

Tijd voor een gesprek?

Quickly ICT

Wat zeggen onze klanten?

Bij Rudy nieuwe computer aangeschaft. Hij heeft alle bestanden keurig overgezet en bleef aanwezig tot alles perfect werkte. Door zijn kundigheid hebben wij nog e.e.a. kunnen leren. De combinatie van vakmanschap, serviceverlenig, vriendelijkheid en nazorg verdienen zeker vermeld te worden.

beoordelingen

Marijke Bakker

We zijn erg goed geholpen, en in de tijd dat er op een actie gewacht moest worden vroegen ze of ze in die tojd nog andere problemen konden oplossen en heeft hij andere labtops sneller gemaakt. Dat is service.

beoordelingen

J.Bruinsma

Erg vriendelijke jongen ! heeft me geholpen met een probleem waarvan ik eigenlijk dacht dat het niet gemaakt kan worden maar toch heeft hij het kunnen regelen, ik weet wie ik moet bellen voor de volgende keer…!

beoordelingen

Tamara

Klantvriendelijk, altijd tijd om te helpen en een prima prijs. Mooie website gemaakt voor de Zorgcoöperatie Zeeland en een snelle webhosting, wij zijn er super blij mee.

beoordelingen

Zorgcoöperatie Zeeland