Consultancy

Quickly ICT biedt ICT consultancy aan bedrijven. Deze vorm van consultancy uit zich in de vorm van advisering op het gebied van informatiecommunicatie technologie (ICT). Het belang van ICT mag vandaag de dag niet meer onderschat worden. Talloze bedrijven kunnen hun bedrijfsvoering niet meer normaal uitvoeren zonder computers, servers en andere ICT componenten. Quickly ICT kan jouw bedrijf adviseren omtrent ICT zaken. Hoe kun jij je ICT omgeving het beste inrichten voor jouw bedrijfsvoering? Hoe kun je je netwerk upgraden of beter beveiligen? Op welke punten kun je verbeteringen implementeren? Al deze vragen en meer kunnen aan bod komen bij ICT consultancy van Quickly ICT. Wij hebben altijd een antwoord op maat voor je.

Belangrijke keuzes zijn bijvoorbeeld:

  • Welke internetverbinding(en) kiest u voor uw kantoor?
  • Waar slaat u uw bestanden op?
  • Hoe doet u uw elektronische boekhouding en facturatie?
  • Hoe richt u uw website en e-mail in?
  • Welke hardware heeft u nodig?
  • Welke software heeft u nodig?
  • Hoe beveiligt u uw bedrijfsdata?
  • Welke bedrijfstefoons schaft u aan?
  • Wilt u een maatwerk softwareoplossing?

ICT consultancy van een laagdrempelig bedrijf

Om jou optimale ICT consultancy te kunnen verlenen, onderhouden we nauw persoonlijk contact met je. Zoek jij voor je bedrijf advies over bepaalde ICT zaken? Dan staan wij altijd voor je klaar. Je kunt ons elk moment bellen en wij komen altijd met ofwel een gepaste standaard oplossing, ofwel een out of the box-oplossing. We beschikken over zeer veel ervaring en kennis op het gebied van ICT en zetten deze graag in om elke uitdaging aan te kunnen pakken.

box-5
ICT Diensten

Laten we samen aan uw problemen werken

Klantenservice en bereikbaarheid

Bij Quickly ICT staan we altijd klaar om je te helpen. Of je nu een vraag hebt over een van onze diensten, een probleem hebt met je computer of website, of gewoon advies nodig hebt, we zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en Whatsapp.

Wij nemen graag de tijd om je te helpen

Tijd voor een gesprek?

Quickly ICT – ICT Ondersteuning op de zaak

Bij Quickly ICT lossen wij alle ICT gerelateerde problemen op locatie of op afstand op. Of het nu gaat om een trage computer, problemen met internetverbinding of WiFi of een probleem met printer(s). Wij staan voor je klaar. Wij maken graag een afspraak op een moment dat het jou het beste uitkomt of wij komen langs. Onze ervaren medewerker zorgt ervoor dat jij zo snel mogelijk weer aan de slag kunt.

Professionele websiteontwikkeling

Naast het oplossen van ICT problemen bieden wij ook professionele websiteontwikkeling aan. We creëren unieke en converterende websites die aansluiten bij jouw wensen en behoeftes. Ons team van ontwerpers en ontwikkelaars werken nauw samen om een website te maken die niet alleen mooi is, maar ook gebruiksvriendelijk en vindbaar voor zoekmachines. Wij houden rekening met jouw wensen, doelgroep en doelstelling om een website maken die resultaten oplevert.

Klantenservice en bereikbaarheid

Bij Quickly ICT staan wij altijd klaar om jou te helpen. Of je nu vragen hebt over een van onze diensten, een probleem je computer of website, of gewoon advies nodig hebt. Wij zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en online. Bel ons gerust op 085 060 8016 of mail naar info@quicklyict.nl voor gratis advies en ondersteuning. Wij staan graag voor jou klaar.

zakelijke