De voordelen van Office 365

Maakt u nog geen gebruik van Microsoft Office 365 en zou u dat wel graag doen? Of heeft u Office 365 inmiddels op uw computer of op een ander apparaat staan, maar bent u er nog niet wegwijs in? Quickly ICT is dé expert op het gebied van alles wat met ICT te maken heeft. Wij kennen Office 365 van binnen naar buiten en kunnen u hier goed bij helpen. Van de installatie tot aan het goed zetten van alle instellingen voor u en het geven van een uitleg waardoor u na ons bezoek uitstekend zelf aan de slag kunt.

Microsoft Office 365 is een verzameling van internetdiensten die vergelijkbaar is met het eerdere Microsoft Office kantoorpakket. Denk aan Office-toepassingen zoals Outlook, Word, Excel, OneDrive, Agenda, Exchange, Skype voor bedrijven en nog veel meer. Microsoft 365 is de opvolger van BPOS, wat online diensten speciaal voor bedrijven aanbood. Office 365 is zeer gemakkelijk in het gebruik en toepasbaar in het bedrijfsleven, voor thuisgebruik en voor in het onderwijs.

Waarom voor Office 365 kiezen?

Wij zijn een Official Microsoft Partner en bieden de officiële Microsoft Office 365 pakketten aan zowel particulieren als de zakelijke markt aan. Office 365 kent vele voordelen, bekijk ze hieronder:

  • Overal toegang tot uw bestanden;
  • Altijd beschikking over de nieuwste versie van uw vertrouwde productiviteitsprogramma’s;
  • De mogelijkheid om realtime informatie met anderen te delen;
  • Makkelijker communiceren met een reeks communicatieprogramma’s, van e-mail tot chat en sociale netwerken;
  • Altijd voldoende opslagruimte voor al uw bestanden;
  • Makkelijk inhoud delen en synchroniseren;
  • Eenvoudig gebruik en beheer;
  • Office 365 is kostenbesparend dankzij de abonnementsvorm;
  • Altijd goed beveiligd;
  • En nog veel meer!

Snel wegwijs in Office 365 met Quickly ICT

Naast dat u bij ons terecht kunt voor de aanschaf en complete installatie van Microsoft Office 365 bieden wij een bredere service aan onze klanten aan. Wij kunnen u één op één uitleg en begeleiding bieden, zodat u snel wegwijs bent in Office 365. Als er later problemen of storingen optreden, staat Quickly ICT eveneens voor u klaar. Wij lossen ieder ICT-probleem snel op en kunnen indien gewenst ook (met regelmaat) een security check bij u uitvoeren.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in Office 365 en de services die wij aanbieden? Neem dan zeker even contact met ons op. We vertellen u graag meer over al uw mogelijkheden en het voordeel van ons als uw ICT-partner.

box-5
ICT Diensten

Laten we samen aan uw problemen werken

Klantenservice en bereikbaarheid

Bij Quickly ICT staan we altijd klaar om je te helpen. Of je nu een vraag hebt over een van onze diensten, een probleem hebt met je computer of website, of gewoon advies nodig hebt, we zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en Whatsapp.

Wij nemen graag de tijd om je te helpen

Tijd voor een gesprek?

Quickly ICT – ICT Ondersteuning op de zaak

Bij Quickly ICT lossen wij alle ICT gerelateerde problemen op locatie of op afstand op. Of het nu gaat om een trage computer, problemen met internetverbinding of WiFi of een probleem met printer(s). Wij staan voor je klaar. Wij maken graag een afspraak op een moment dat het jou het beste uitkomt of wij komen langs. Onze ervaren medewerker zorgt ervoor dat jij zo snel mogelijk weer aan de slag kunt.

Professionele websiteontwikkeling

Naast het oplossen van ICT problemen bieden wij ook professionele websiteontwikkeling aan. We creëren unieke en converterende websites die aansluiten bij jouw wensen en behoeftes. Ons team van ontwerpers en ontwikkelaars werken nauw samen om een website te maken die niet alleen mooi is, maar ook gebruiksvriendelijk en vindbaar voor zoekmachines. Wij houden rekening met jouw wensen, doelgroep en doelstelling om een website maken die resultaten oplevert.

Klantenservice en bereikbaarheid

Bij Quickly ICT staan wij altijd klaar om jou te helpen. Of je nu vragen hebt over een van onze diensten, een probleem je computer of website, of gewoon advies nodig hebt. Wij zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en online. Bel ons gerust op 085 060 8016 of mail naar info@quicklyict.nl voor gratis advies en ondersteuning. Wij staan graag voor jou klaar.

zakelijke