Online dienstverlening

Speciaal voor de starters en kleine ondernemingen biedt Quickly ICT diverse online diensten aan. Zijn uw werkzaamheden zo ingericht dat een dure server overbodig is? Dan zijn onze online diensten iets voor u. U kunt bijvoorbeeld kiezen om alles in de Cloud te zetten. Zo hou je je jaarlijkse ICT kosten laag, overzichtelijk en beheersbaar. Wilt u weten waar uw eigen data beheerd wordt en wilt u niet afhankelijk zijn van uw internet provider? Dan kunt u ook voor de hybride oplossingen kiezen. U zet uw primaire bedrijfsprocessen binnen uw firma en een aantal andere zaken in de Cloud, om zo kosten te besparen.

Welke online diensten bieden we aan?

Quickly ICT biedt diverse online diensten aan. Schakel ons in voor:

  • Professionele websiteontwikkeling
  • Social Media Marketing
  • Content verwerking
  • Domeinnaam registratie
  • E-mail hosting:
  • Webhosting
  • VPS servers
  • Hosted Exchange

Informeer gerust eens verder als u meer wilt weten over de online diensten die we aanbieden.

box-5
ICT Diensten

Laten we samen aan uw problemen werken

Klantenservice en bereikbaarheid

Bij Quickly ICT staan we altijd klaar om je te helpen. Of je nu een vraag hebt over een van onze diensten, een probleem hebt met je computer of website, of gewoon advies nodig hebt, we zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en Whatsapp.

Wij nemen graag de tijd om je te helpen

Tijd voor een gesprek?

Quickly ICT – ICT Ondersteuning op de zaak

Bij Quickly ICT lossen wij alle ICT gerelateerde problemen op locatie of op afstand op. Of het nu gaat om een trage computer, problemen met internetverbinding of WiFi of een probleem met printer(s). Wij staan voor je klaar. Wij maken graag een afspraak op een moment dat het jou het beste uitkomt of wij komen langs. Onze ervaren medewerker zorgt ervoor dat jij zo snel mogelijk weer aan de slag kunt.

Professionele websiteontwikkeling

Naast het oplossen van ICT problemen bieden wij ook professionele websiteontwikkeling aan. We creëren unieke en converterende websites die aansluiten bij jouw wensen en behoeftes. Ons team van ontwerpers en ontwikkelaars werken nauw samen om een website te maken die niet alleen mooi is, maar ook gebruiksvriendelijk en vindbaar voor zoekmachines. Wij houden rekening met jouw wensen, doelgroep en doelstelling om een website maken die resultaten oplevert.

Klantenservice en bereikbaarheid

Bij Quickly ICT staan wij altijd klaar om jou te helpen. Of je nu vragen hebt over een van onze diensten, een probleem je computer of website, of gewoon advies nodig hebt. Wij zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en online. Bel ons gerust op 085 060 8016 of mail naar info@quicklyict.nl voor gratis advies en ondersteuning. Wij staan graag voor jou klaar.

zakelijke