Abonnement: online back-up

Als ondernemer is een server of computer crash, waarbij je allerlei belangrijke bestanden en data verliest, het laatste waar je op zit te wachten. Gelukkig kun je back-ups van je systemen maken, zodat al je bestanden en data hersteld kunnen worden mocht er iets mis gaan. Binnen de ICT wereld is een online back-up een relatief nieuwe term. Deze nieuwe technologie maakt het mogelijk om data van jouw bedrijf op secure wijze op te slaan op het internet. Het belang daarvan mag niet onderschat worden. Bij diefstal, brand of een computervirus kun je met de online back-up al je bestanden en data gemakkelijk terugkrijgen. Bedrijven die erg afhankelijk zijn van hun ICT kunnen zich met de online back-up een hoop problemen besparen.

Quickly ICT biedt een online back-up abonnement aan, waarbij we jouw bestanden en data optimaal kunnen beschermen. We verzamelen al je bestanden, coderen deze via het internet en zetten deze vervolgens op een back-up server. Dit is een geautomatiseerd proces, wat betekent dat je er geen omkijken naar hebt. Met ons online back-up abonnement dragen we er onder meer zorg voor dat het gehele proces probleemloos verloopt. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken over het verliezen van belangrijke gegevens.

Hoe werkt de online back-up?

Als je bij Quickly ICT het online back-up abonnement afneemt, leveren wij je een programma dat je op de computer dient te installeren waarvan wij back-ups moeten maken. Door middel van deze software kun je precies aangeven welke bestanden en data belangrijk voor je zijn. Wij kunnen daar vervolgens een online back-up van maken. De software zorgt vervolgens voor de verbinding, versleutelt de data, comprimeert de data en stuurt de bestanden via een beveiligde verbinding via internet naar een veilige locatie. Quickly ICT controleert regelmatig of het hele proces naar behoren verloopt en of de online back-up daadwerkelijk op correcte wijze wordt gemaakt. Elke maand ontvang je een rapport van de gelopen online back-ups.

Wil je graag meer informatie over ons online back-up abonnement? Neem dan gerust contact met ons op, Quickly ICT helpt je graag aan een veilige back-up die online continu wordt bijgewerkt

box-5
ICT Diensten

Laten we samen aan uw problemen werken

Klantenservice en bereikbaarheid

Bij Quickly ICT staan we altijd klaar om je te helpen. Of je nu een vraag hebt over een van onze diensten, een probleem hebt met je computer of website, of gewoon advies nodig hebt, we zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en Whatsapp.

Wij nemen graag de tijd om je te helpen

Tijd voor een gesprek?

Quickly ICT – ICT Ondersteuning op de zaak

Bij Quickly ICT lossen wij alle ICT gerelateerde problemen op locatie of op afstand op. Of het nu gaat om een trage computer, problemen met internetverbinding of WiFi of een probleem met printer(s). Wij staan voor je klaar. Wij maken graag een afspraak op een moment dat het jou het beste uitkomt of wij komen langs. Onze ervaren medewerker zorgt ervoor dat jij zo snel mogelijk weer aan de slag kunt.

Professionele websiteontwikkeling

Naast het oplossen van ICT problemen bieden wij ook professionele websiteontwikkeling aan. We creëren unieke en converterende websites die aansluiten bij jouw wensen en behoeftes. Ons team van ontwerpers en ontwikkelaars werken nauw samen om een website te maken die niet alleen mooi is, maar ook gebruiksvriendelijk en vindbaar voor zoekmachines. Wij houden rekening met jouw wensen, doelgroep en doelstelling om een website maken die resultaten oplevert.

Klantenservice en bereikbaarheid

Bij Quickly ICT staan wij altijd klaar om jou te helpen. Of je nu vragen hebt over een van onze diensten, een probleem je computer of website, of gewoon advies nodig hebt. Wij zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en online. Bel ons gerust op 085 060 8016 of mail naar info@quicklyict.nl voor gratis advies en ondersteuning. Wij staan graag voor jou klaar.

zakelijke