Een mooi logo & huisstijl mag gezien worden

Wil je je online onderscheiden? Dan is het belangrijk om je bedrijf als een sterk merk neer te zetten. Jouw bedrijf is uniek, dus laat dat ook zien! Hoe je dat doet? Met een huisstijl die opvalt en professionaliteit uitstraalt. Niet alleen een huisstijl die je ‘mooi’ vindt, maar een die écht bij je bedrijf past. Het is de visuele vertaling van de identiteit van je merk en laat zien waar je voor staat. Een goede huisstijl sluit naadloos aan op de merkstrategie en de waarden van jouw onderneming.

Ben je op zoek naar een nieuw logo voor je bedrijf, een frisse huisstijl of van je merk? Dan ben je bij onze creatieve designers aan het juiste adres.

  • Een goede huisstijl trekt de juiste klanten aan
  • Zorgt ervoor dat je ‘top of mind’ blijft
  • Roept emoties op door de ideale combi van kleur, lettertypen en stijlelementen
  • Onze designers zorgen voor consistentie in al je uitingen
  • Kies voor een huisstijl die niet alleen ‘mooi’ is, maar die bij jouw past
box-5
ICT Diensten

Laten we samen aan uw problemen werken

Klantenservice en bereikbaarheid

Bij Quickly ICT staan we altijd klaar om je te helpen. Of je nu een vraag hebt over een van onze diensten, een probleem hebt met je computer of website, of gewoon advies nodig hebt, we zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en Whatsapp.

Wij nemen graag de tijd om je te helpen

Tijd voor een gesprek?

Quickly ICT – ICT Ondersteuning op de zaak

Bij Quickly ICT lossen wij alle ICT gerelateerde problemen op locatie of op afstand op. Of het nu gaat om een trage computer, problemen met internetverbinding of WiFi of een probleem met printer(s). Wij staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak op een moment dat het u het beste uitkomt of wij komen langs. Onze ervaren medewerker zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk weer aan de slag kunt.

Professionele websiteontwikkeling

Naast het oplossen van ICT problemen bieden wij ook professionele websiteontwikkeling aan. We creëren unieke en converterende websites die aansluiten bij uw wensen en behoeftes. Ons team van ontwerpers en ontwikkelaars werken nauw samen om een website te maken die niet alleen mooi is, maar ook gebruiksvriendelijk en vindbaar voor zoekmachines. Wij houden rekening met uw wensen, doelgroep en doelstelling om een website maken die resultaten oplevert.

Klantenservice en bereikbaarheid

Bij Quickly ICT staan wij altijd klaar om u te helpen. Of u nu vragen hebt over een van onze diensten, een probleem op uw computer of website, of gewoon advies nodig hebt. Wij zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en online. Bel ons gerust op 085 060 8016 of mail naar info@quicklyict.nl voor gratis advies en ondersteuning. Wij staan graag voor u klaar.

zakelijke