Hard- en Software

Quickly ICT kan voor jouw onderneming de totaalleverancier zijn voor al je hardware en software. Denk hierbij aan werkstations, laptops, een server, netwerkapparatuur, Microsoft producten en nog veel meer. Ook kunnen we de apparatuur op locatie plaatsen en installeren. Software of hardware bij ons ophalen is ook een optie.

Wij zijn een ICT bedrijf met veel kennis en ervaring. Daarom zorgen wij ervoor dat we altijd up-to-date zijn wat betreft de nieuwste hardware en software. Alleen zo kunnen we zorgen voor optimale prestaties en de beste service aan jou. We zijn bekend met alle producten en kunnen je van gespecialiseerd advies voorzien omtrent hardware en software. Waar ligt je budget? Welke hardware heb je nodig binnen je bedrijf? Welke hardware is het meest geschikt om tegemoet te komen aan je behoeftes? Welke versie van de software heb je nodig? Op al deze vragen en meer hebben wij het antwoord voor je. Vervolgens kunnen we je ook de benodigde hardware en software leveren. Vraag daarvoor gerust een geheel vrijblijvende offerte aan.

box-5
ICT Diensten

Laten we samen aan uw problemen werken

Klantenservice en bereikbaarheid

Bij Quickly ICT staan we altijd klaar om je te helpen. Of je nu een vraag hebt over een van onze diensten, een probleem hebt met je computer of website, of gewoon advies nodig hebt, we zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en Whatsapp.

Wij nemen graag de tijd om je te helpen

Tijd voor een gesprek?

Quickly ICT – ICT Ondersteuning op de zaak

Bij Quickly ICT lossen wij alle ICT gerelateerde problemen op locatie of op afstand op. Of het nu gaat om een trage computer, problemen met internetverbinding of WiFi of een probleem met printer(s). Wij staan voor je klaar. Wij maken graag een afspraak op een moment dat het jou het beste uitkomt of wij komen langs. Onze ervaren medewerker zorgt ervoor dat jij zo snel mogelijk weer aan de slag kunt.

Professionele websiteontwikkeling

Naast het oplossen van ICT problemen bieden wij ook professionele websiteontwikkeling aan. We creëren unieke en converterende websites die aansluiten bij jouw wensen en behoeftes. Ons team van ontwerpers en ontwikkelaars werken nauw samen om een website te maken die niet alleen mooi is, maar ook gebruiksvriendelijk en vindbaar voor zoekmachines. Wij houden rekening met jouw wensen, doelgroep en doelstelling om een website maken die resultaten oplevert.

Klantenservice en bereikbaarheid

Bij Quickly ICT staan wij altijd klaar om jou te helpen. Of je nu vragen hebt over een van onze diensten, een probleem je computer of website, of gewoon advies nodig hebt. Wij zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en online. Bel ons gerust op 085 060 8016 of mail naar info@quicklyict.nl voor gratis advies en ondersteuning. Wij staan graag voor jou klaar.

zakelijke