WordPress website laten onderhouden

U heeft al een WordPress website, maar zoekt een goede partner om uw website verder te ontwikkelen. In 5 stappen nemen wij uw WordPress website in onderhoud en maken deze weer helemaal up-to-date. U weet vooraf precies waar u aan toe bent en wat het onderhoud van uw website gaat kosten.

Met 14 jaar ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van WordPress websites hebben wij ruim 200+ WordPress websites in beheer/onderhoud. Hierdoor zijn wij snel en flexibel in het aanpassen of uitbreiden van uw website.

Onderhoud uitbesteden in 5 stappen

Stap 1 – Kennismaken

Middels een online video call zullen we kennismaken. Hebben we samen een goed beeld van de situatie en de staat van uw website? En hebben we een klik? Dan krijgt u een vast contactpersoon toegewezen die zich helemaal verdiept in uw website, bedrijf, product/dienst en doelgroep.

Stap 2 – Inventariseren website

Hoe staat uw WordPress website ervoor? Wij kijken naar de vormgeving, techniek, monitoring, conversies, beveiliging, laadtijden, gebruikte plugins, opbouw van de template en de werking van de formulieren en afhandeling van e-mails. Weten we waar u tegenaan loopt en wat u wilt bereiken? We verdiepen ons in uw website en business, kortom waar liggen de quick wins en verbeteringen. Op basis van de verzamelde informatie maken we een duidelijk plan en brengen alle punten in een to-do lijst samen. Wij bieden een onderhoudscontract dat het beste past bij bij uw website en wensen.

Stap 3 – Overnemen webhosting

Wij nemen de webhosting van uw website op ons. Daarmee hebben we toegang tot uw website en monitoren en garanderen we de performance van uw website. We verhuizen uw website naar onze server, checken Google Analytics en Search Console en stellen alles goed in. Nu kunnen we snel schakelen en aan de slag!

Stap 4 – Aanpassen en up-to-date maken

In de vierde stap gaan we op basis van prioriteit met de gemaakte to-do lijst beginnen. Al deze punten zullen opgepakt en aangepast worden en in de lijst ziet u altijd een actueel overzicht van de aanpassingen. Handig! Plugin’s up-to-date, beveiliging geregeld, laadtijd en caching goed instellen. We maken uw website helemaal fris en klaar voor het genereren van conversies.

Stap 5 – Onderhouden en uitbreiden

We zullen maandelijks uw website updaten en u krijgt alle support die u nodig hebt zodat u gerust het onderhoud van uw WordPress website kunt loslaten. Lekker focussen op uw business en online u presentatie goed geregeld. Wij bieden u de maximale service voor onderhoud en support voor WordPress websites. Zonder vaste contracten of moeilijk gedoe. Gewoon één vaste contactpersoon met technische kennis en ervaring, snelle reactietijd, goede communicatie en specialisten die betrokken zijn bij uw bedrijf en weten hoe uw website werkt.

WordPress onderhoudscontract

Geen vaste onderhoudscontracten, maar we maken een onderhoudscontract opmaat voor uw website. We reserveren maandelijks uren en tijd, die we samen verwachten nodig te hebben. Hierin werken we aan uw to-do’s lijst, die u zelf gemakkelijk kunt aanvullen en beheren.

Vanaf €62,- (excl. btw) per maand werken we aan het onderhoud en het verbeteren van uw website. Vaak kunnen we al binnen een paar dagen direct voor u aan de slag en uw website in onderhoud nemen. Neem voor meer informatie of vragen contact op over de mogelijkheden en een onderhoudscontract opmaat.

box-5
ICT Diensten

Laten we samen aan uw problemen werken

Klantenservice en bereikbaarheid

Bij Quickly ICT staan we altijd klaar om u te helpen. Of u nu een vraag hebt over een van onze diensten, een probleem hebt met uw computer of website, of gewoon advies nodig hebt, we zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en Whatsapp.

Wij nemen graag de tijd om je te helpen

Tijd voor een gesprek?

Quickly ICT – ICT Ondersteuning op de zaak

Bij Quickly ICT lossen wij alle ICT gerelateerde problemen op locatie of op afstand op. Of het nu gaat om een trage computer, problemen met internetverbinding of WiFi of een probleem met printer(s). Wij staan voor je klaar. Wij maken graag een afspraak op een moment dat het jou het beste uitkomt of wij komen langs. Onze ervaren medewerker zorgt ervoor dat jij zo snel mogelijk weer aan de slag kunt.

Professionele websiteontwikkeling

Naast het oplossen van ICT problemen bieden wij ook professionele websiteontwikkeling aan. We creëren unieke en converterende websites die aansluiten bij jouw wensen en behoeftes. Ons team van ontwerpers en ontwikkelaars werken nauw samen om een website te maken die niet alleen mooi is, maar ook gebruiksvriendelijk en vindbaar voor zoekmachines. Wij houden rekening met jouw wensen, doelgroep en doelstelling om een website maken die resultaten oplevert.

Klantenservice en bereikbaarheid

Bij Quickly ICT staan wij altijd klaar om jou te helpen. Of je nu vragen hebt over een van onze diensten, een probleem je computer of website, of gewoon advies nodig hebt. Wij zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en online. Bel ons gerust op 085 060 8016 of mail naar info@quicklyict.nl voor gratis advies en ondersteuning. Wij staan graag voor jou klaar.

zakelijke