Abonnement: serverbeheer met netwerk

ICT is tegenwoordig niet meer uit het bedrijfsleven weg te denken. Met de alsmaar toenemende digitalisering binnen de samenleving zijn computersystemen, netwerken en databases alsmaar belangrijker geworden binnen de bedrijfsvoering van bedrijven. Natuurlijk dient je bedrijf dan wel de beschikking te hebben over een goed functionerend netwerk met bijbehorende servers. Met het serverbeheer met netwerk abonnement van Quickly ICT voorzie jij je bedrijf van de service om jouw netwerk altijd goed te laten functioneren. Zo hoef je je geen zorgen te maken over slecht werkende servers; deze zaken nemen wij voor onze rekening.

Altijd een netwerk dat goed functioneert met Quickly ICT

Met het serverbeheer met netwerk abonnement voorzien wij je bedrijf van de service die je nodig hebt voor een netwerk dat dagelijks naar behoren werkt. Onder dit abonnement vallen alle uren voor controle, server en netwerk reparaties en het doorvoeren van updates van de server en het netwerk. Wij zullen dagelijks het functioneren van de server en het netwerk voor je controleren en beheren. Voor totaal beheer inclusief werkstations zie ons totaalbeheer pakketten. Ondersteuning van de werkstations is ook mogelijk via bijvoorbeeld de strippenkaart of “uurtje factuurtje” op basis van nacalculatie. De minimale contractduur is één jaar. Dit abonnement kan alleen na een volledige audit afgenomen worden.

Wat kun je van Quickly ICT verwachten?

Als je Quickly ICT inschakelt voor serverbeheer met netwerk kun je dienstverlening van een laagdrempelig ICT bedrijf verwachten. Wij onderhouden nauw persoonlijk contact met al onze klanten en maken altijd ons woord waar. Onder het abonnement vallen onder meer de volgende diensten:

  • Dagelijks onderhoud van je netwerk;
  • Optimalisatie van serverprestaties;
  • Bevorderen van de veiligheid;
  • Het updaten van software;
  • Installatie van applicaties;
  • Instellen van gebruikersprofielen.

Wil je graag meer informatie over serverbeheer abonnement? Neem dan gerust contact met ons op.

box-5
ICT Diensten

Laten we samen aan uw problemen werken

Klantenservice en bereikbaarheid

Bij Quickly ICT staan we altijd klaar om je te helpen. Of je nu een vraag hebt over een van onze diensten, een probleem hebt met je computer of website, of gewoon advies nodig hebt, we zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en Whatsapp.

Wij nemen graag de tijd om je te helpen

Tijd voor een gesprek?

Quickly ICT – ICT Ondersteuning op de zaak

Bij Quickly ICT lossen wij alle ICT gerelateerde problemen op locatie of op afstand op. Of het nu gaat om een trage computer, problemen met internetverbinding of WiFi of een probleem met printer(s). Wij staan voor je klaar. Wij maken graag een afspraak op een moment dat het jou het beste uitkomt of wij komen langs. Onze ervaren medewerker zorgt ervoor dat jij zo snel mogelijk weer aan de slag kunt.

Professionele websiteontwikkeling

Naast het oplossen van ICT problemen bieden wij ook professionele websiteontwikkeling aan. We creëren unieke en converterende websites die aansluiten bij jouw wensen en behoeftes. Ons team van ontwerpers en ontwikkelaars werken nauw samen om een website te maken die niet alleen mooi is, maar ook gebruiksvriendelijk en vindbaar voor zoekmachines. Wij houden rekening met jouw wensen, doelgroep en doelstelling om een website maken die resultaten oplevert.

Klantenservice en bereikbaarheid

Bij Quickly ICT staan wij altijd klaar om jou te helpen. Of je nu vragen hebt over een van onze diensten, een probleem je computer of website, of gewoon advies nodig hebt. Wij zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en online. Bel ons gerust op 085 060 8016 of mail naar info@quicklyict.nl voor gratis advies en ondersteuning. Wij staan graag voor jou klaar.

zakelijke