Wie zijn wij

Een korte introductie:
Quickly ICT biedt sinds 2010 betrouwbare, professionele maar vooral ook betaalbare dienstverlening bij alle mogelijke computer- en laptopproblemen. Ooit begonnen als bijbaantje tijdens de studie, inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig professioneel bedrijf met een groot aantal vaste klanten. Het belangrijkste streven is om ervoor te zorgen dat klanten binnen de kortst mogelijke tijd en tegen een normale prijs weer kunnen beschikken over de inmiddels onmisbare PC of laptop.

Quickly ICT is in de basis een eenmanszaak, maar maakt tevens gebruik van goed getrainde en flexible freelancers om aan de groeiende vraag te voldoen.

Quickly ICT is verder een ‘bedrijf aan huis’. Dat houdt in dat wij geen winkelpand of kantoorruimte hebben, maar dat u desondanks wel gewoon langs kunt komen. Dat biedt veel voordelen.

Zo hebben wij geen vaste openingstijden en kunnen wij de kosten laag houden. En daarmee kunnen wij ook onze prijzen laag houden!

In de afgelopen jaren is de dienstverlening van Quickly ICT nog verder uitgebreid, waardoor wij ook vervangende onderdelen voor laptops kunnen leveren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schermen, ventilatoren, accu’s en adapters. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het samenstellen van systemen op maat, zowel voor bedrijven als particulieren. Maar wij draaien onze hand niet om voor de ‘simpele’ klusjes.

De uitspraak ‘dat kunt u zelf toch ook?’ zult u van ons nooit horen.
Misschien heeft u er wel helemaal geen tijd voor, of geen zin in? Mede daarom is onze hulp aan huis zo populair. Terwijl u rustig meekijkt, hebben wij binnen no-time uw computer weer aan de praat, internet geïnstalleerd, enz.
Dat scheelt vaak een hoop onnodige frustratie!.

computerproblemen
ICT Diensten

Laten we samen aan uw problemen werken

Klantenservice en bereikbaarheid

Bij Quickly ICT staan we altijd klaar om u te helpen. Of u nu een vraag hebt over een van onze diensten, een probleem hebt met uw computer of website, of gewoon advies nodig hebt, we zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en Whatsapp.

Wij nemen graag de tijd om je te helpen

Tijd voor een gesprek?

Nieuws & tips

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en profiteer van handige inzichten om uw apparaten optimaal te laten draaien in de snel veranderende ICT-omgeving.