Internet problemen

Heeft u last van langzaam internet? Dat kan erg vervelend en frustrerend zijn. Vooral als u aan het werk bent en het niet meewerkt. Krijgt u niet de snelheid waar u voor betaalt? Schakel dan onze hulp in, want Quickly ICT kan metingen uitvoeren en uitzoeken waar het probleem ligt. Vervolgens kan dit door ons of door uw internetprovider worden opgelost en werkt uw internet weer goed. Ook kan Quickly ICT u adviseren welke internetverbinding bij u past. Zo weet u of alles in één abonnement goed voor u werkt of dat alleen een internet abonnement het beste is voor u.

Welk internet abonnement past bij u?

Iedereen gebruikt internet weer anders en dat bekent dus ook dat voor iedereen een ander internet abonnement het meest geschikt kan zijn. Daarnaast varieert het ook hoeveel mensen er gebruikmaken van het internet. Maken er regelmatig meerdere gebruikers tegelijk gebruik van de internetverbinding? Kies dan ook voor een vrij hoge internetsnelheid. Dit zorgt ervoor dat iedereen een prettige internetsnelheid heeft. Door u dergelijke vragen te stellen, kunnen wij u snel adviseren in het soort internet abonnement dat past bij u.

Altijd volgens uw niveau!

Wilt u een advies over jouw internet? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u weten wat bij u past? Graag geven we u een advies op maat. Neem dus gerust contact met ons op, zodat we u verder kunnen helpen. Vul ons contactformulier in en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Draadloos internet

Internet… het is niet meer weg te denken tegenwoordig, maar werkt uw draadloos internet wel goed thuis? Of moet u het juist gaan installeren en weet u niet zo goed hoe dit allemaal moet? Quickly ICT helpt u graag verder. Het kan ook zijn dat u draadloos internet hebt, maar dat deze niet naar behoren functioneert. Wij hebben ervaring met het aanleggen, het verbeteren van het bereik én het oplossen van storingen met draadloze netwerken. Hierbij kunt u denken aan single wifi-systemen tot multi wifi-systemen. Zowel particulieren als bedrijven helpen we hier graag bij verder.

De voordelen van draadloos internet

Draadloos internet heeft ontzettend veel voordelen. Hieronder hebben we een aantal voordelen voor u op een rij gezet:

  • Overal in huis kunt u gebruikmaken van internet;
  • Een snelle verbinding;
  • Meerdere gebruikers op hetzelfde netwerk;
  • Goedkoper;
  • Zoals de naam het zegt: volledig draadloos.

Een betrouwbaar netwerk aanleggen

Indien u wilt overstappen naar een andere provider of net bent verhuisd, is het belangrijk dat alles goed werkt. U wilt tenslotte snel weer op internet kunnen, zonder problemen. Het is daarom van belang dat het installeren op de juiste wijze wordt gedaan en daar kan een expert u goed bij helpen. Quickly ICT helpt u niet alleen, maar geeft u ook altijd advies. Op deze manier leert u zelf ook weer meer over de werkzaamheden die wij hebben uitgevoerd en dat is wel zo prettig. Wij zijn graag transparant naar onze klanten en u kunt in vervolg misschien zelf al wel de kleinere problemen zonder hulp oplossen.

Neem gerust even contact op!

Een draadloos netwerk aan laten leggen? Of hebt u nog vragen? Hiervoor kunt u altijd ons contactformulier invullen en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

computerproblemen
ICT Diensten

Laten we samen aan uw problemen werken

Klantenservice en bereikbaarheid

Bij Quickly ICT staan we altijd klaar om u te helpen. Of u nu een vraag hebt over een van onze diensten, een probleem hebt met uw computer of website, of gewoon advies nodig hebt, we zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en Whatsapp.

Wij nemen graag de tijd om je te helpen

Tijd voor een gesprek?

Hierbij kunnen wij u ook helpen!

computerhulp

Computerhulp

Computerhulp aan huis is een de meest voorkomende dienst die wij leveren. Bijna 90% van alle computer problemen kunnen wij immers gewoon aan huis oplossen.

virus verwijderen

Virus verwijderen

Het is bijna iedereen wel eens overkomen: een computer die langzaam opstart, spam of storende reclame pop-ups tijdens het internetten.

computerhulp
Computerhulp

Computerhulp aan huis is een de meest voorkomende dienst die wij leveren. Bijna 90% van alle computer problemen kunnen wij immers gewoon aan huis oplossen.

virus verwijderen
Virus verwijderen

Het is bijna iedereen wel eens overkomen: een computer die langzaam opstart, spam of storende reclame pop-ups tijdens het internetten.

Quickly ICT

Wat zeggen onze klanten?

Bij Rudy nieuwe computer aangeschaft. Hij heeft alle bestanden keurig overgezet en bleef aanwezig tot alles perfect werkte. Door zijn kundigheid hebben wij nog e.e.a. kunnen leren. De combinatie van vakmanschap, serviceverlenig, vriendelijkheid en nazorg verdienen zeker vermeld te worden.

beoordelingen

Marijke Bakker

We zijn erg goed geholpen, en in de tijd dat er op een actie gewacht moest worden vroegen ze of ze in die tojd nog andere problemen konden oplossen en heeft hij andere labtops sneller gemaakt. Dat is service.

beoordelingen

J.Bruinsma

Erg vriendelijke jongen ! heeft me geholpen met een probleem waarvan ik eigenlijk dacht dat het niet gemaakt kan worden maar toch heeft hij het kunnen regelen, ik weet wie ik moet bellen voor de volgende keer…!

beoordelingen

Tamara

Klantvriendelijk, altijd tijd om te helpen en een prima prijs. Mooie website gemaakt voor de Zorgcoöperatie Zeeland en een snelle webhosting, wij zijn er super blij mee.

beoordelingen

Zorgcoöperatie Zeeland