Geen standaard websites, maar een resultaatgerichte maatwerk website

Door een goede WordPress website op de juist manier te laten ontwikkelen doet u als ondernemer of marketeer één van de beste investeringen die u kunt maken in uw bedrijf. U hebt namelijk niet zomaar een resultaatgerichte website neergezet. U zult in het ontwikkel proces kritisch en grondig naar uw positionering moeten kijken. U moet de vraag van uw doelgroep begrijpen en hiervoor de juiste pagina’s inrichten. Pas als we een goede WordPress website hebben ontwikkeld, gaan we online adverteren, data verzamelen en optimaliseren.

Website laten maken

Waar kijken we naar:

 1. Hoe bent u als bedrijf met uw product of dienst het meest waardevol voor uw doelgroep?
 2. Op welke manier en in welke fase van de klantreis (oriëntatiefase, beslisfase, koopfase of gebruiksfase) komt de bezoeker met uw bedrijf in contact?
 3. Wat is uw boodschap en wat wilt u uitstralen?
 4. Hoe onderscheid u uw bedrijf van concurrenten?
 5. Welke data en processen zijn nodig om conversies te optimaliseren.

Achter een succesvolle online business schuilt een team van gedreven ondernemers, digitale experts en slimme marketeers. Als u echt een resultaatgerichte en concurrerende WordPress website wilt laten maken zullen we precies moeten weten waar uw klant behoefte aan heeft en op welk moment uw product of dienst relevant is. Om dit te kunnen voorspellen gaan we de stappen die klanten nemen (de klantreis) vastleggen. We gaan voor elke stap gericht content maken die inspeelt op de behoefte en helpen bij het maken van de keuze voor uw product of dienst. Bij het maken van een goede website draait het allemaal om een optimale klantbeleving met een heldere boodschap en goed verhaal. Door onze online first aanpak, 14+ jaar ervaring en kritische kijk naar uw bedrijf kunnen we samen een onderscheidende website maken.

wordpress
wordpress

WordPress website laten maken? Kies voor professionals!

Professioneel bureau

Zo goedkoop mogelijk een WordPress website laten maken door uw neefje of buurjongen? Dat kan! Echter komen wij steeds vaker klanten tegen die op het begin erg tevreden waren met hun website, maar er later toch achter komen dat de website niet meer werkt en/of niet meer geüpdate kan worden. In dat geval bent u genoodzaakt om weer een nieuwe website te laten bouwen. Dit is natuurlijk zonde van het geld en had voorkomen kunnen worden door direct te kiezen voor een professioneel bureau met jarenlange ervaring. Wij zijn zo’n partij!

Reële prijzen

Een professionele WordPress website hoeft niet altijd duur te zijn, maar te goedkoop is ook niet altijd de beste keuze. Wij hanteren reële prijzen die in lijn liggen met uw specifieke wensen. Zo kunt u bij ons terecht voor een professionele starterswebsite vanaf € 549,-. Voor dit bedrag krijgt u in de basis een uitstekende website die in de meeste gevallen door onze klanten wordt ingezet als visitekaartje of bedrijfswebsite. Daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres voor de wat complexere maatwerkwebsites. Prijzen kunnen variëren van € 1.249,- t/m € 25.000,-. Ook hier hanteren wij reële prijzen die in lijn liggen met uw specifieke wensen en functionaliteiten.

WordPress voorbeelden

Bekijk hieronder onze meest recente projecten!

wordpress
wordpress
wordpress
WordPress
website laten maken

De grootste voordelen van WordPress (CMS)

 • Hoog scoren in Google
  Het is belangrijk dat u goed vindbaar bent op Google. Bij ons is dit goed geregeld

 • Makkelijk aanpasbaar
  Tekst en afbeeldingen zijn makkelijk aan te passen. Uw website updaten is super simpel

 • Persoonlijk contact
  Bij ons bent u verzekerd van een vast contactpersoon en word u snel geholpen

 • Snel online
  Wij kunnen snel schakelen. Het is bij ons mogelijk om binnen 2 weken online te zijn.

 • Responsive design
  Uw website is mobielvriendelijk en ziet er op alle verschillende apparaten goed uit

wordpress

WordPress CMS

WordPress is een Content Management Systeem waarmee u complexe websites en webwinkels kunt laten maken. De WordPress basis is gebouwd en blijft continue in ontwikkeling door een grote open source community. Door te kiezen voor WordPress als CMS, kiest u voor een schaalbare en slimme website. WordPress is inmiddels het meest gebruikte CMS wereldwijd en 30% van alle grote websites draaien al op WordPress.

Hierbij kunnen wij u ook helpen!

Naast een website laten maken in WordPress kunt u bij ons ook terecht voor alle overige diensten die van belang zijn om online succesvol te zijn. Laat een prachtig nieuw logo maken of laat uw favoriete domeinnaam vastleggen waarmee u gaat scoren in Google. Als uw favoriete online marketing partner staan wij klaar om u te begeleiden op weg naar online succes.

ICT Diensten

Laten we samen aan uw problemen werken

Klantenservice en bereikbaarheid

Bij Quickly ICT staan we altijd klaar om u te helpen. Of u nu een vraag hebt over een van onze diensten, een probleem hebt met uw computer of website, of gewoon advies nodig hebt, we zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en Whatsapp.

Wij nemen graag de tijd om je te helpen

Tijd voor een gesprek?

Quickly ICT

Wat zeggen onze klanten?

Zeer te vrede voor het maken van mijn website. van begin tot einde actief meegedacht hoe op te zetten en goed aangegeven wat ik zelf kan en wat gedaan kan worden in stappen om zo kosten te besparen De geleverde kwaliteit was boven verwachtingen en beter dan ik ooit kon maken Alle werkzaamheden zijn binnen de afgesproken tijd uitgevoerd? Een bedrijf waar je meer mee kan dan alleen ff een kleinigheidje oplossen meer dan zeer tevreden en de volgende opdracht zal ook in goede handen zijn.

beoordelingen

Ellie Heijden

Al enige tijd was ik op zoek naar iemand die mijn website onderhoud. Daarop heb ik ook besloten om mijn website naar dit bedrijf te verhuizen. Als er wat is wordt er direct gereageerd en gehandeld. Super! Daarnaast heb ik ook content laten schrijven voor mijn website. Blij dat ik klant ben geworden.

beoordelingen

Lucas Dorst

Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat! Prettige en goede samenwerking, zowel bij de opzet als wel de verdere ontwikkeling van de website. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en we kregen nuttig advies.

beoordelingen

Aafke de Vries

Klantvriendelijk, altijd tijd om te helpen en een prima prijs. Mooie website gemaakt voor de Zorgcoöperatie Zeeland, wij zijn er super blij mee.

beoordelingen

Zorgcoöperatie Zeeland