VoIP

Ben jij bekend met VoIP? VoIP staat voor Voice over IP oftewel bellen via het internet. Hierbij heb je dus al een internetverbinding. Deze internetverbinding gebruik je met VoIP ook voor jouw telefonie. Wij hanteren hierbij de NFON oplossing. Wat dit precies is? Graag vertellen we je daar meer over.

De NFON oplossing

Tegenwoordig staat de telefooncentrale niet meer fysiek in een bedrijf, maar werkt het via internet. Uit de Cloud dus. Dat betekent dat je alleen maar een telefoon hoeft aan te sluiten op de plek waar je deze wilt gebruiken. De hardware staat verspreid over verschillende datacenters wat een volledig redundante cloudoplossing oplevert. Hierdoor is de dienst snel, altijd beschikbaar en veilig. Wel alle gemakken van een telefooncentrale, maar niet de kosten en de zorgen over het beheer. Ideaal!

Bellen via de Cloud?

We snappen dat het nu vrij onbegrijpelijk voor je kan zijn: bellen via de Cloud, hoe werkt dat? Dit betekent dat je gewoonweg geen vaste telefooncentrale meer hebt staan, maar dat dit een online dienst is geworden. Het resultaat hiervan is dat je kunt werken waar je maar wilt. Alles wat je nodig hebt is een internetverbinding.

Wat zijn de voordelen?

Er zijn ontzettend veel voordelen, waaronder:

 • Een 100% cloudoplossing Made in Germany;
 • Bijbehorende dataprivacy, TÜV gecertificeerde spraakkwaliteit en betrouwbaarheid;
 • Hoge kostenbesparingen;
 • Geen contracten;
 • Betalen naar verbruik;
 • Goedkoper bellen;
 • Onbeperkte capaciteit;
 • Wereldwijd te gebruiken;
 • Meer dan 160 goed doordachte functies met automatische gratis updates;
 • Gemakkelijk te bedienen en snel in gebruik te nemen;
 • Uitstekende prijs kwaliteitverhouding;
 • Tot 50% besparing ten opzichte van traditionele telefoonsystemen;
 • Geen minimale contractperiode maar maandelijkse opzegbaar.

Vele tevreden klanten gingen je voor. Zelfs meer dan 10.000 klanten! De NFON oplossing biedt veel slimme functies, waardoor je alles zeer gemakkelijk kunt gebruiken. Zoals beschreven in de voordelen bevat VoIP een onbeperkte capaciteit. Het is geschikt voor iedere organisatie van 1 tot 250 werknemers. Je kunt flexibel meegroeien en indien nodig ook krimpen. Op de kwaliteit kun je in ieder geval altijd rekenen.

Wil je graag meer informatie over VoIP? Neem dan gerust contact met ons op.

box-5
ICT Diensten

Laten we samen aan uw problemen werken

Klantenservice en bereikbaarheid

Bij Quickly ICT staan we altijd klaar om je te helpen. Of je nu een vraag hebt over een van onze diensten, een probleem hebt met je computer of website, of gewoon advies nodig hebt, we zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en Whatsapp.

Wij nemen graag de tijd om je te helpen

Tijd voor een gesprek?

Quickly ICT – ICT Ondersteuning op de zaak

Bij Quickly ICT lossen wij alle ICT gerelateerde problemen op locatie of op afstand op. Of het nu gaat om een trage computer, problemen met internetverbinding of WiFi of een probleem met printer(s). Wij staan voor je klaar. Wij maken graag een afspraak op een moment dat het jou het beste uitkomt of wij komen langs. Onze ervaren medewerker zorgt ervoor dat jij zo snel mogelijk weer aan de slag kunt.

Professionele websiteontwikkeling

Naast het oplossen van ICT problemen bieden wij ook professionele websiteontwikkeling aan. We creëren unieke en converterende websites die aansluiten bij jouw wensen en behoeftes. Ons team van ontwerpers en ontwikkelaars werken nauw samen om een website te maken die niet alleen mooi is, maar ook gebruiksvriendelijk en vindbaar voor zoekmachines. Wij houden rekening met jouw wensen, doelgroep en doelstelling om een website maken die resultaten oplevert.

Klantenservice en bereikbaarheid

Bij Quickly ICT staan wij altijd klaar om jou te helpen. Of je nu vragen hebt over een van onze diensten, een probleem je computer of website, of gewoon advies nodig hebt. Wij zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en online. Bel ons gerust op 085 060 8016 of mail naar info@quicklyict.nl voor gratis advies en ondersteuning. Wij staan graag voor jou klaar.

zakelijke