Hulp op afstand downloaden

Door dit programma te downloaden op uw apparaat kunnen wij van afstand via het internet meekijken en de bediening van uw PC overnemen. Download dit programma alleen als u een verzoek van Quickly ICT heeft ontvangen. Vervolgens klikt u op uitvoeren/installeren. Nadat deze een verbinding heeft opgezet zal er een uniek ID en wachtwoord worden gegenereerd. Geef deze gegevens door aan Quickly ICT om de Hulp op afstand programma te starten. Geef alleen de gegevens door wanneer u hier door Quickly ICT wordt gevraagd. Als u twijfelt bel ons op en dan helpen wij u verder.

Hoe werkt computerhulp op afstand?

Wij gaan samen een beveiligde verbinding proberen te maken waarbij u ten aller tijden de baas blijft. Door het downloaden van een programma in combinatie met een unieke code en steeds wisselend wachtwoord staat uw veiligheid voorop. U kunt met iedereen veilig op afstand werken met Teamviewer zolang u de andere partij vertrouwt. Reageer nooit op inkomende telefoontjes van onbekende mensen.

Klantenservice en bereikbaarheid

Bij Quickly ICT staan wij altijd klaar om jou te helpen. Of je nu vragen hebt over een van onze diensten, een probleem je computer of website, of gewoon advies nodig hebt. Wij zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en online. Bel ons gerust op 085 060 8016 of mail naar info@quicklyict.nl voor gratis advies en ondersteuning. Wij staan graag voor jou klaar.

contactformulier
Contact informatie

Quickly ICT
Quickly Services
Grote meent 30
3945GG Cothen

085 060 8016
info@quicklyict.nl

Bedrijfgegevens

Btw nr: NL 165611273B01
Kvk nr: 92731287

Bank gegevens

Bank: ING bank
Iban: NL23 INGB 0104 3946 92
Bic: INGBNL2A

Social Media