Professionele webhosting

Heeft u eenmaal een mooi ontwerp voor uw website of webshop en heeft alle content een plek gekregen, dan moet uw website naar bezoekers ontsloten worden. En liefst op een veilige manier en 24/7 bereikbaar. Niet iedere server is daar even geschikt voor. Vergelijk het met de bereikbaarheid van een kantoorpand. Daar maakt het ook nogal verschil of dat vlakbij een snelweg zit op een goed beveiligd terrein of aan een achterafweg zonder licht en toezicht.

SSL verbinding / SSL certificaten

Middels webhosting zorgen wij ervoor dat uw website dankzij de optimale combinatie van hardware, software en configuratie dag en nacht veilig benaderbaar is. En dat hij supersnel, dus zonder haperingen, voor bezoekers zichtbaar is. Vertrouwelijke informatie wordt versleuteld verzonden middels een zogenoemde SSL-verbinding, zodat gegevens niet onderschept kunnen worden. Door het bijbehorende SSL-certificaat, dat u er van ons gratis bij krijgt, wordt een ‘groen slotje’ in de webbrowser geactiveerd.

Beveiliging en back-ups

Dit wekt vertrouwen bij klanten en bevordert uw professionele uitstraling. Een SSL-certificaat is tegelijkertijd ‘Google-friendly’ en heeft een positief effect op uw zoekpositie. Onze webservers zijn zo ingericht dat er iedere dag een back-up wordt gemaakt van uw website en de bijbehorende data. Deze back-up bewaren wij een week, zodat wij altijd terug kunnen naar een herstelpunt om gegevensverlies te voorkomen. De beveiliging testen we dagelijks met security scans.

Onderhoud

Om uw website op de juiste en meest veilige manier te laten functioneren, heeft hij onderhoud nodig. Alle technieken veranderen razendsnel, waardoor bezoekers continu met nieuwe mobiele apparaten uw website bezoeken. Door bij Quickly ICT een onderhoudscontract af te sluiten, zal uw website en webhosting altijd up-to-date blijven.

box-5
ICT Diensten

Laten we samen aan uw problemen werken

Klantenservice en bereikbaarheid

Bij Quickly ICT staan we altijd klaar om je te helpen. Of je nu een vraag hebt over een van onze diensten, een probleem hebt met je computer of website, of gewoon advies nodig hebt, we zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en Whatsapp.

Wij nemen graag de tijd om je te helpen

Tijd voor een gesprek?

Quickly ICT – ICT Ondersteuning op de zaak

Bij Quickly ICT lossen wij alle ICT gerelateerde problemen op locatie of op afstand op. Of het nu gaat om een trage computer, problemen met internetverbinding of WiFi of een probleem met printer(s). Wij staan voor je klaar. Wij maken graag een afspraak op een moment dat het jou het beste uitkomt of wij komen langs. Onze ervaren medewerker zorgt ervoor dat jij zo snel mogelijk weer aan de slag kunt.

Professionele websiteontwikkeling

Naast het oplossen van ICT problemen bieden wij ook professionele websiteontwikkeling aan. We creëren unieke en converterende websites die aansluiten bij jouw wensen en behoeftes. Ons team van ontwerpers en ontwikkelaars werken nauw samen om een website te maken die niet alleen mooi is, maar ook gebruiksvriendelijk en vindbaar voor zoekmachines. Wij houden rekening met jouw wensen, doelgroep en doelstelling om een website maken die resultaten oplevert.

Klantenservice en bereikbaarheid

Bij Quickly ICT staan wij altijd klaar om jou te helpen. Of je nu vragen hebt over een van onze diensten, een probleem je computer of website, of gewoon advies nodig hebt. Wij zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en online. Bel ons gerust op 085 060 8016 of mail naar info@quicklyict.nl voor gratis advies en ondersteuning. Wij staan graag voor jou klaar.

zakelijke