Remote monitoring

Quickly ICT kan jouw servers voortdurend in de gaten houden en zo een goed functioneren garanderen. Wij beheren je servers op afstand en controleren de werking daarvan, zodat mogelijke problemen tijdig gesignaleerd kunnen worden. Zo verlagen we de kans op downtime en optimaliseren we de prestaties van je servers. Met remote monitoring zijn we altijd op de hoogte van de prestaties van jouw server. Dit abonnement leent zich uitstekend voor bedrijven met een eigen ICT-omgeving. Door middel van remote monitoring kunnen wij mogelijke problemen tijdig doorgeven, zodat je eigen IT-afdeling deze op kan lossen.

Voortdurende controle van je servers

Bij dit abonnement controleren wij alleen de server. Wij zullen in de gaten houden of er geen hard- of software fouten zijn, of er geen ongewenste gebruikers of programma’s op de server draaien en of de beveiliging nog optimaal is. Maandelijks ontvang je een overzicht met de status van je server. Bij storingen en het uitvoeren van reparaties zullen wij eerst altijd contact opnemen met de klant. De daadwerkelijk gewerkte uren zullen door gefactureerd worden door middel van “uurtje factuurtje” op basis van nacalculatie of door gebruik van onze abonnement. De minimale contractduur is één jaar. Neem voor meer informatie hierover gerust contact met ons op.

Nauw persoonlijk contact voor een optimale dienstverlening

Quickly ICT staat altijd klaar voor al haar klanten. Wij zijn een laagdrempelig ICT bedrijf dat veel persoonlijk contact met onze klanten onderhoud, ten einde hen optimaal van dienst te kunnen zijn. Door middel van remote monitoring kunnen wij je onder meer op de volgende manieren van dienst zijn:

  • Dagelijkse controle van je servers;
  • Tijdig signaleren van problemen;
  • Maandelijks een overzicht van de status van je server verzorgen;
  • Verhelpen van storingen en uitvoeren van reparaties;
  • Nauw persoonlijk contact.

Wil je graag meer informatie over remote monitoring? Neem dan gerust contact met ons op.

box-5
ICT Diensten

Laten we samen aan uw problemen werken

Klantenservice en bereikbaarheid

Bij Quickly ICT staan we altijd klaar om je te helpen. Of je nu een vraag hebt over een van onze diensten, een probleem hebt met je computer of website, of gewoon advies nodig hebt, we zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en Whatsapp.

Wij nemen graag de tijd om je te helpen

Tijd voor een gesprek?

Quickly ICT – ICT Ondersteuning op de zaak

Bij Quickly ICT lossen wij alle ICT gerelateerde problemen op locatie of op afstand op. Of het nu gaat om een trage computer, problemen met internetverbinding of WiFi of een probleem met printer(s). Wij staan voor je klaar. Wij maken graag een afspraak op een moment dat het jou het beste uitkomt of wij komen langs. Onze ervaren medewerker zorgt ervoor dat jij zo snel mogelijk weer aan de slag kunt.

Professionele websiteontwikkeling

Naast het oplossen van ICT problemen bieden wij ook professionele websiteontwikkeling aan. We creëren unieke en converterende websites die aansluiten bij jouw wensen en behoeftes. Ons team van ontwerpers en ontwikkelaars werken nauw samen om een website te maken die niet alleen mooi is, maar ook gebruiksvriendelijk en vindbaar voor zoekmachines. Wij houden rekening met jouw wensen, doelgroep en doelstelling om een website maken die resultaten oplevert.

Klantenservice en bereikbaarheid

Bij Quickly ICT staan wij altijd klaar om jou te helpen. Of je nu vragen hebt over een van onze diensten, een probleem je computer of website, of gewoon advies nodig hebt. Wij zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en online. Bel ons gerust op 085 060 8016 of mail naar info@quicklyict.nl voor gratis advies en ondersteuning. Wij staan graag voor jou klaar.

zakelijke