Waarom een thuisnetwerk APK?

Het komt vaak voor dat men vergeet om het thuisnetwerk een APK te geven: een controle. We blijven doorwerken tot zich er een probleem gaat voordoen. Dit komt daarom ook vaak ongelukkig uit. Misschien was u net bezig met werk of uw e-mails aan het checken. Kortom: u wilt dat uw netwerk standaard goed werkt en dat u hier geen problemen mee ervaart. Om ervoor te zorgen dat alles goed werkt en om te voorkomen dat er klachten ontstaan, kiest u voor een APK. Zo voorkomt u tevens eventuele bijkomende hoge kosten als zich onverhoopt een probleem voordoet.

Wat houdt een thuisnetwerk APK in?

Een APK voor het thuisnetwerk verzorgen wij, Quickly ICT, geheel voor u. Uw netwerk wordt dan volledig doorgelicht. Met een Thuisnetwerk APK komen problemen aan het licht die anders niet of te laat zouden worden opgemerkt. Hierbij kunt u denken aan problemen, zoals:

  • Een defect geheugen, waardoor de pc af en toe stoort;
  • Een harde schijf die op zijn eind loopt en het elk moment kan begeven;
  • Problemen met (het bereik van) uw draadloze netwerk;
  • Internetsnelheid die terugloopt;
  • Een hardnekkig virus op uw computer.

Rapportage en reparatie

Na ons bezoek wordt, voor u als klant, een schriftelijk rapport opgesteld met de bevindingen die zijn geconstateerd. Is uw laptop, computer of zijn netwerkzaken zodanig bevuild of beschadigd, dan kunt u ervoor kiezen om dit door Quickly ICT direct te laten repareren. Reparatie kan, indien deze niet te complex is, soms zelfs ter plekke worden uitgevoerd. Bij de meer complexe reparaties en de vervanging van hardware, kan Quickly ICT ervoor kiezen om de reparatie op onze eigen locatie uit te voeren of er wordt een extra afspraak ingepland, zodat de reparatie ter plekke bij u kan worden uitgevoerd. Dit bespreken we uiteraard altijd samen met u.

Wilt u een APK?

Wilt u een thuisnetwerk APK? Neem hiervoor gerust even contact met ons op, door bijvoorbeeld het contactformulier in te vullen.

computerproblemen
ICT Diensten

Laten we samen aan uw problemen werken

Klantenservice en bereikbaarheid

Bij Quickly ICT staan we altijd klaar om u te helpen. Of u nu een vraag hebt over een van onze diensten, een probleem hebt met uw computer of website, of gewoon advies nodig hebt, we zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en Whatsapp.

Wij nemen graag de tijd om je te helpen

Tijd voor een gesprek?

Hierbij kunnen wij u ook helpen!

computerhulp

Computerhulp

Computerhulp aan huis is een de meest voorkomende dienst die wij leveren. Bijna 90% van alle computer problemen kunnen wij immers gewoon aan huis oplossen.

virus verwijderen

Virus verwijderen

Het is bijna iedereen wel eens overkomen: een computer die langzaam opstart, spam of storende reclame pop-ups tijdens het internetten.

computerhulp
Computerhulp

Computerhulp aan huis is een de meest voorkomende dienst die wij leveren. Bijna 90% van alle computer problemen kunnen wij immers gewoon aan huis oplossen.

virus verwijderen
Virus verwijderen

Het is bijna iedereen wel eens overkomen: een computer die langzaam opstart, spam of storende reclame pop-ups tijdens het internetten.

Quickly ICT

Wat zeggen onze klanten?

Bij Rudy nieuwe computer aangeschaft. Hij heeft alle bestanden keurig overgezet en bleef aanwezig tot alles perfect werkte. Door zijn kundigheid hebben wij nog e.e.a. kunnen leren. De combinatie van vakmanschap, serviceverlenig, vriendelijkheid en nazorg verdienen zeker vermeld te worden.

beoordelingen

Marijke Bakker

We zijn erg goed geholpen, en in de tijd dat er op een actie gewacht moest worden vroegen ze of ze in die tojd nog andere problemen konden oplossen en heeft hij andere labtops sneller gemaakt. Dat is service.

beoordelingen

J.Bruinsma

Erg vriendelijke jongen ! heeft me geholpen met een probleem waarvan ik eigenlijk dacht dat het niet gemaakt kan worden maar toch heeft hij het kunnen regelen, ik weet wie ik moet bellen voor de volgende keer…!

beoordelingen

Tamara

Klantvriendelijk, altijd tijd om te helpen en een prima prijs. Mooie website gemaakt voor de Zorgcoöperatie Zeeland en een snelle webhosting, wij zijn er super blij mee.

beoordelingen

Zorgcoöperatie Zeeland