Onze expertise en jarenlange ervaring in ICT-diensten

Loop je tegen bepaalde problemen aan met jouw computer? Of merk je dat er veel vragen zijn van jouw medewerkers? Het is goed om te weten dat wij er voor je zijn. Ongeacht jouw situatie of probleem. Rudy Services is een jong en dynamisch IT bedrijf en we houden ons bezig met totaalautomatisering. Bovendien kun je bij ons niet alleen terecht voor het plaatsen van de computers, maar gaan we door tot jij en jouw medewerkers optimaal gebruik kunnen maken van de computer en alles begrijpen. Kortom: Quickly ICT beëindigd de werkzaamheden pas, indien alles goed functioneert én je tevreden bent.

Over Quickly ICT

Wij willen jouw aanspreekpunt zijn bij automatiseringsproblemen en onduidelijkheden. Tevens zullen wij het aanspreekpunt zijn voor je internetaanbieder en andere leveranciers met betrekking tot de automatisering. Quickly ICT is opgericht in april 2010 door Rudy van de Veen. Met inmiddels 14 jaar werkervaring in de ICT kunnen wij je uitstekend helpen. Dat geldt zowel voor de zakelijke markt als voor particulieren. Dat maakt voor ons niets uit.

box-5
ICT Diensten

Laten we samen aan uw problemen werken

Klantenservice en bereikbaarheid

Bij Quickly ICT staan we altijd klaar om je te helpen. Of je nu een vraag hebt over een van onze diensten, een probleem hebt met je computer of website, of gewoon advies nodig hebt, we zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en Whatsapp.

Wij nemen graag de tijd om je te helpen

Tijd voor een gesprek?

Quickly ICT – ICT Ondersteuning op de zaak

Bij Quickly ICT lossen wij alle ICT gerelateerde problemen op locatie of op afstand op. Of het nu gaat om een trage computer, problemen met internetverbinding of WiFi of een probleem met printer(s). Wij staan voor je klaar. Wij maken graag een afspraak op een moment dat het jou het beste uitkomt of wij komen langs. Onze ervaren medewerker zorgt ervoor dat jij zo snel mogelijk weer aan de slag kunt.

Professionele websiteontwikkeling

Naast het oplossen van ICT problemen bieden wij ook professionele websiteontwikkeling aan. We creëren unieke en converterende websites die aansluiten bij jouw wensen en behoeftes. Ons team van ontwerpers en ontwikkelaars werken nauw samen om een website te maken die niet alleen mooi is, maar ook gebruiksvriendelijk en vindbaar voor zoekmachines. Wij houden rekening met jouw wensen, doelgroep en doelstelling om een website maken die resultaten oplevert.

Klantenservice en bereikbaarheid

Bij Quickly ICT staan wij altijd klaar om jou te helpen. Of je nu vragen hebt over een van onze diensten, een probleem je computer of website, of gewoon advies nodig hebt. Wij zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en online. Bel ons gerust op 085 060 8016 of mail naar info@quicklyict.nl voor gratis advies en ondersteuning. Wij staan graag voor jou klaar.

zakelijke