Uw specialist in computerhulp Doorn / reparaties en onderhoud

Voor al uw computer reparaties kunt u bij ons terecht. Hardwarematig, software matig of last van traagheid. Door de jarenlange ervaring komt het bijna nooit voor dat er geen oplossing gevonden word voor uw probleem.

Is uw pc traag of helemaal overvol met allerlei ongemaken en zou u graag weer een mooie schone computer waar u weer lekker snel mee kunt werken? Informeer dan eens naar de mogelijkheden hiervoor. Uiteraard is er in overleg een kopie van bestanden te maken die u overgezet wilt hebben.

Ook voor het installeren of updaten van bestaande software kunt u bij mij terecht. Soms is software zo verouderd dat het niet lekker meer werkt. Hiervoor hebben wij altijd een oplossing.

Ook voor het aanleggen van een netwerk bij u thuis in Doorn of advies kunt u bij mij terecht. Voor bijvoorbeeld het delen van een printer in een netwerk of het aansluiten van meerdere pc’s in 1 netwerk. Uiteraard kan dit bedraad als draadloos.

Mocht u vragen hebben of kwesties willen bespreken die niet worden genoemd op de website, dan kunt u ons natuurlijk altijd bellen of mailen. Wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 22:00.

Computerhulp aan huis in Doorn, ook voor onderhoud

Met onze computerhulp dienst lossen wij veelal problemen op die te maken hebben met diverse computerproblemen en randapparatuur.

Ook voor computer onderhoud komen wij langs in Doorn zodat u niet met problemen komt te zitten als het erop aankomt. Computeronderhoud is nodig om te zorgen dat uw apparaten optimaal kunnen blijven functioneren, snel en betrouwbaar blijven.

Onze betrouwbare computermonteurs helpen u uit de brand en staan u altijd vriendelijk en begrijpelijk te woord.

 • Trage computer;
 • Computer / laptop APK
 • Back-up maken en of herstellen;
 • Installeren van nieuwe computer;
 • Sneller maken van de computer;
 • Geheugen bij plaatsen in de computer;
 • Nieuwe harddisk plaatsen [ SATA, SSD e.t.c ];
 • Updates van software;
 • Algemeen onderhoud;
 • Netwerk installatie, gedeelde documenten;
 • WiFI en of bekabeld netwerk installeren.
 • En vele andere diensten en producten

Tarieven

Bij Quickly ICT hechten we veel waarde aan transparantie en duidelijkheid, daarom hanteren wij heldere tarieven. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Bekijk hier onze tarieven.

computerproblemen
ICT Diensten

Laten we samen aan uw problemen werken

Klantenservice en bereikbaarheid

Bij Quickly ICT staan we altijd klaar om je te helpen. Of je nu een vraag hebt over een van onze diensten, een probleem hebt met je computer of website, of gewoon advies nodig hebt, we zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en Whatsapp.

Wij nemen graag de tijd om je te helpen

Tijd voor een gesprek?

Hierbij kunnen wij u ook helpen!

computerhulp

Computerhulp

Computerhulp aan huis is een de meest voorkomende dienst die wij leveren. Bijna 90% van alle computer problemen kunnen wij immers gewoon aan huis oplossen.

virus verwijderen

Virus verwijderen

Het is bijna iedereen wel eens overkomen: een computer die langzaam opstart, spam of storende reclame pop-ups tijdens het internetten.

computerhulp
Computerhulp

Computerhulp aan huis is een de meest voorkomende dienst die wij leveren. Bijna 90% van alle computer problemen kunnen wij immers gewoon aan huis oplossen.

virus verwijderen
Virus verwijderen

Het is bijna iedereen wel eens overkomen: een computer die langzaam opstart, spam of storende reclame pop-ups tijdens het internetten.

Quickly ICT

Wat zeggen onze klanten?

Bij Rudy nieuwe computer aangeschaft. Hij heeft alle bestanden keurig overgezet en bleef aanwezig tot alles perfect werkte. Door zijn kundigheid hebben wij nog e.e.a. kunnen leren. De combinatie van vakmanschap, serviceverlenig, vriendelijkheid en nazorg verdienen zeker vermeld te worden.

beoordelingen

Marijke Bakker

We zijn erg goed geholpen, en in de tijd dat er op een actie gewacht moest worden vroegen ze of ze in die tojd nog andere problemen konden oplossen en heeft hij andere labtops sneller gemaakt. Dat is service.

beoordelingen

J.Bruinsma

Erg vriendelijke jongen ! heeft me geholpen met een probleem waarvan ik eigenlijk dacht dat het niet gemaakt kan worden maar toch heeft hij het kunnen regelen, ik weet wie ik moet bellen voor de volgende keer…!

beoordelingen

Tamara

Klantvriendelijk, altijd tijd om te helpen en een prima prijs. Mooie website gemaakt voor de Zorgcoöperatie Zeeland en een snelle webhosting, wij zijn er super blij mee.

beoordelingen

Zorgcoöperatie Zeeland