Uw computerproblemen zeer snel opgelost met hulp op afstand

Computerhulp op afstand, Een computerprobleem oplossen, maar u heeft absoluut geen tijd of juist geen zin om dit zelf te doen. U wilt uw Windows computer graag laten repareren. Maar waar? Want u wilt natuurlijk wel snel en natuurlijk vooral goed geholpen worden. Dit kan bij de Quickly ICT.

Indien u beschikt over een werkende internetverbinding kunnen wij u op afstand helpen. Terwijl u één van onze Computermonteurs aan de telefoon heeft krijgt u instructies hoe u ons tijdelijk op een veilige manier toegang geeft om uw pc over te nemen. Hierna kunt u de computerexpert uw computerprobleem tonen waarna deze een gepaste oplossing voor u zal vinden.

Via onze beveiligde verbinding met behulp van teamviewer helpen we u graag uit de brand.

U kunt achterover leunen en meekijken hoe wij uw computerprobleem snel oplossen. Of u kunt een kop koffie gaan drinken of desnoods even de deur uit.

Snelle computerhulp op afstand

Het grote voordeel is echter dat u veel sneller geholpen kunt worden en zijn er ook geen voorrijkosten. Vanaf ons kantoor in Cothen werken we samen als team en u kijkt simpelweg mee hoe wij u probleem oplossen!

Hulp op afstand is uitermate geschikt voor vrijwel alle softwarematige computerproblemen zoals:

  • Virussen en andere malware verwijderen
  • Email configureren
  • Uw systeem opschonen
  • Installatie en verwijderen van programma’s
  • Windows en andere programma’s op fouten controleren
  • Softwarematige controle van de status van uw hardware
computerproblemen
ICT Diensten

Laten we samen aan uw problemen werken

Klantenservice en bereikbaarheid

Bij Quickly ICT staan we altijd klaar om je te helpen. Of je nu een vraag hebt over een van onze diensten, een probleem hebt met je computer of website, of gewoon advies nodig hebt, we zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en Whatsapp.

Wij nemen graag de tijd om je te helpen

Tijd voor een gesprek?

Hierbij kunnen wij u ook helpen!

computerhulp

Computerhulp

Computerhulp aan huis is een de meest voorkomende dienst die wij leveren. Bijna 90% van alle computer problemen kunnen wij immers gewoon aan huis oplossen.

virus verwijderen

Virus verwijderen

Het is bijna iedereen wel eens overkomen: een computer die langzaam opstart, spam of storende reclame pop-ups tijdens het internetten.

computerhulp
Computerhulp

Computerhulp aan huis is een de meest voorkomende dienst die wij leveren. Bijna 90% van alle computer problemen kunnen wij immers gewoon aan huis oplossen.

virus verwijderen
Virus verwijderen

Het is bijna iedereen wel eens overkomen: een computer die langzaam opstart, spam of storende reclame pop-ups tijdens het internetten.

Quickly ICT – ICT Ondersteuning aan huis of op de zaak

Bij Quickly ICT lossen wij alle ICT gerelateerde problemen op locatie of op afstand op. Of het nu gaat om een trage computer, problemen met internetverbinding of WiFi of een probleem met printer(s). Wij staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak op een moment dat het u het beste uitkomt of wij komen langs. Onze ervaren medewerker zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk weer aan de slag kunt.

Professionele websiteontwikkeling

Naast het oplossen van ICT problemen bieden wij ook professionele websiteontwikkeling aan. We creëren unieke en converterende websites die aansluiten bij uw wensen en behoeftes. Ons team van ontwerpers en ontwikkelaars werken nauw samen om een website te maken die niet alleen mooi is, maar ook gebruiksvriendelijk en vindbaar voor zoekmachines. Wij houden rekening met uw wensen, doelgroep en doelstelling om een website te maken die resultaten oplevert.

Klantenservice en bereikbaarheid

Bij Quickly ICT staan wij altijd klaar om u te helpen. Of u nu vragen hebt over een van onze diensten, een probleem met uw computer of website, of gewoon advies nodig hebt. Wij zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en online. Bel ons gerust op 085 060 8016 of mail naar info@quicklyict.nl voor gratis advies en ondersteuning. Wij staan graag voor u klaar.

quickly services